Reedel teenindab Saaremaa laevaliini üks parvlaev

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Atoneni sõnul oleks riigil mõistlik lasta uued laevad ehitada ja siis neile rentnik leida.
Meelis Atoneni sõnul oleks riigil mõistlik lasta uued laevad ehitada ja siis neile rentnik leida. Foto: Raigo Pajula

Parvlaev St Ola vigastas neljapäeva hommikul Kuivastu sadamas oma sõukruvi ning peab minema erakorralisse dokiremonti, seni jääb Kuivastu-Virtsu liini teenindama parvlaev Regula.


Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul lahkub St Ola liinilt remonti neljapäeva hilisõhtul ja peaks tagasi saabuma pühapäevaks.

«Regula teenindab reedel Saaremaa ja mandri vahelist liini üksi ning maksimaalse ühenduse tagamiseks läheb ta alates kell 7.00 väljumisest Kuivastust üle vabagraafikule ja sõidab ooteaegadeta. Regula suudab vabagraafikul teha ühe ringi umbes 1 tunni 20 minutiga graafikukohase 2 tunni asemel. Sellest aga reedese nõudluse rahuldamiseks ei piisa, mistõttu palume reisijatel arvestada tavapärasest pikemate ooteaegadega,» lausus Hiiuväin. «Vabandame võimalike ebamugavuste pärast ning palume arvestada eriolukorraga,» lisas ta.

Väinamere Liinid toob parvlaeva Kõrgelaid reedel õhtul pärast graafikureiside lõppu Triigi - Sõru liinilt samuti Kuivastu - Virtsu liinile, kuhu Kõrgelaid peaks jõudma umbes kella 21.30 paiku. Laupäeval sõidavad Kuivastu-Virtsu liinil Regula ja Kõrgelaid, pühapäevaks taastub tavapärane liikluskorraldus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles