Egiptuses viibivad reisijad tuuakse koju Top Toursi kulul

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukid Tallinna lennujaamas.
Lennukid Tallinna lennujaamas. Foto: Toomas Huik.

Top Tours tühistab reisipaketid kuni 8. maini ning pakub asendusreise.

TopTours teatas, et annab maksimumpanuse inimeste erinevatest sihtkohtadest koju toimetamisel, jagades kliendiga olukorrast tekkinud võimalikud lisakulud.

Hetkel Egiptuses Sharm el Sheikhis ja Hurghadas viibivatele reisijatele on Top Tours tellinud koju naasmiseks graafikuvälise tšarterlennu partnerettevõttelt Estonian Airilt.

Reisikorraldaja on otsustanud katta kõik nimetatud sihtkohtades viibivate inimeste Eestisse tagasitoomisega seonduvad kulud sajaprotsendiliselt.

„Reisikorraldaja kulu Sharm el Sheikhi ja Hurghadasse tühjalt lendavate lennukite puhul küündib 700 000 krooni kanti, seega loodame väga antud olukorras meie partneri Estonian Airi toetusele ning panusele tekkinud kahju osalisel hüvitamisel," kommenteeris Top Toursi toote-ja turundusosakonna juht Katri Kaupmees.

Ettevõte lubas anda endast parima, et olukord lahendada.

„Olukord sihtkohtades halveneb - hotellid on üle broneeritud ja hinnad on kallinenud. Hotellid annavad tube inimestele, kes on valmis rohkem maksma ja paljud inimesed ei saa sellist kulutust endale lubada. Meist mitteolenevatel põhjustel ei ole hotellide hinnad enam lepingujärgsed ning TopToursil on siiralt kahju, et meil endil pole võimalik antud kulutusi saja protsendi ulatuses katta," lisas Kaupmees.

Tema kinnitusel ei saada Top Tours ühtegi klienti sihtkohtadesse, kuni olukord on kontrolli alla saadud, et garanteerida klientide maksimaalne turvalisus.

„Kuna lähinädalatel ei pruugi olukord muutuda, ei soovi me võtta riski ja tekitada kliendile ebamugavusi. Tulevikule mõeldes paneme reisijatele südamele, et hea on vormistada enne reisi kindluse mõttes ka reisitõrkekindlustus."

Top Tours on tühistanud lennureisid ajavahemikul 16. aprillist kuni 8. maini. Reisikorraldaja on valmis reisidega jätkama alates 8. maist juhul, kui olukord pole enne seda paranenud.

Ärajäänud reisipakettide asemel pakub TopTours oma klientidele asendusreise.
Asendusreisi puhul garanteerib TopTours kliendile sama sihtkoha ja sama hotelli või eelneval kokkuleppel kliendiga samaväärse hotelli.

Erandiks on sihtkohana Korfu, mis asendatakse esimesel väljumisel Kreetaga. Esimene väljumine Korfule toimub praeguse graafiku alusel 22.mail.

Top Tours aktsepteerib reiside tühistamisi vastavalt Võlaõigusseadusele ja reisilepingust tulenevatele tühistamistingimustele.

Edastame jooksvat infot oma kodulehel www.toptours.ee, samuti annavad operatiivset infot firma klienditeenindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles