Üleskutse: jutusta nutikas tuhavangist pääsemise lugu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennureisid tühistatud, kuidas edasi?
Lennureisid tühistatud, kuidas edasi? Foto: SCANPIX

Kriisiolukorrad toovad inimestes välja nutika ja loova poole ning paljud Islandilt pärit vulkaanituhapilve tõttu kuskile toppama jäänud inimesed leidsid sihtkohtapääsuks võimaluse põhimõttel: «Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab».


Postimees.ee ootab tuhavangist omal käel pääsenud inimeste lugusid, milliseid nutikaid viise ja lahendusi te oma reisisihtkohta jõudmiseks kasutasite, millist abi saite asukohamaal olevatelt inimestelt ja Eestist, mida soovitate teistele sarnasesse olukorda sattunud inimestele.

Samuti ootame teie ettepanekuid, kuidas riik ja kaasmaalased peaksid talitama, et välismaal hätta sattunud võimalikult operatiivselt infot ja abi saaksid.

Eesti välisministeerium teatas eile, et lennuliikluse katkemise tõttu hätta sattunud eestlaste abistamiseks võttis ministeerium endale vahendaja rolli, et viia kokku teave liikumisvõimalustest mujalt Euroopast Eestisse jõudmiseks ja nende inimeste info, kes otsivad transpordivahendeid.

Kui kellelgi on vabu kohti Eestisse suunduvates bussides või autodes, siis palutakse sellest teavitada välisministeeriumi valvekonsulit telefonil +372 53 01 9999.

Täiendavate transpordivõimaluste leidmisest lubatakse teavitada välisministeeriumi kodulehel. Praeguseks on välisministeeriumile pakutud inimeste pealevõtmiseks abi Pariisist ja Brüsselist.

Välisministeerium soovitab jälgida ka oma kodulehti Facebookis ja Twitteris, samuti saab infot Estraveli ja Hansabussi Facebooki lehekülgedelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles