Estonian Airil on teenindamata jäänud pea 4000 klienti

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik.

Neljapäeval Euroopa lennuliiklust mõjutama hakanud vulkaanilise tuha pilvede tõttu on Estonian Airil teenindamata jäänud ligi 4000 klienti.


ASi Estonian Air pr-direktor Ilona Eskelinen ütles, et neljapäeval jäi lennufirmal teenindamata umbes 700, reedel enam kui 2000 ning täna ca 1000 klienti.



Lennufirma palub klientidel lennumuudatuste või piletitagastuse küsimustes pöörduda müügiagendi poole, kes piletimüüki vahendas. Estonian Airi klienditeenindusest või kodulehelt ostetud pileti korral palutakse pöörduda Estonian Airi klienditeenindusse või kassasse.



Lennufirma teatel saavad reisijad oma pileti ümber vahetada samale marsruudile ja samasse broneerimisklassi. Kuupäevamuudatusi saab teha kuni 23. aprillini (reisimiseks kuni 31. maini 2010). Soovi korral ostetakse lennupiletid tagasi.



Eskelinen ei osanud veel öelda, kui paljud inimesed on praeguseks kasutanud võimalust lennupilet tagasi müüa. Ka pole hetkel teada, kui suurt rahalist kahju kannatab Estonian Air lendude ärajäämise tõttu.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles