Reisifirma püüab kliente eksootika ja a la carte reisidega

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külaelu Keenias.
Külaelu Keenias. Foto: RADU SIGHETI/REUTERS

Reisikorraldaja Top Tours võttis klientide püüdmiseks oma reisivalikusse sellised sihtkohad nagu Kenya, Gambia ja Goa ning hakkab pakkuma Inglismaal juba populaarseks saanud reisimisvõimalust.

«Mais avame me müügi kolme uude sihtkohta Kenyasse, Gambiasse ja Goasse.
Lennud hakkavad toimuma 2011. aasta jaanuari lõpust-veebruari algusest,» ütles Top Toursi tegevjuht Khaled Ibrahim.

Tema sõnul on oluliseks uuenduseks veel seegi, et pakutavad reisipaketid saavad olema 10-11-päevased.

«See on pikamaalendude puhul suureks plussiks. Seitsmest päevast jääb väheks ja 14 päeva on paljude reisijate jaoks juba liiga pikk aeg,» rääkis Ibrahim ja lisas, et nende pakettide eeliseks on ka hinnasõbralikkus.

Kenya võeti tema sõnul sihtkohtade hulka, kuna see on üks väheseid sihtkohti, kus saab kombineerida rannapuhkuse safariga. «Gambia on tilluke, kuid unikaalne riik Aafrika läänerannikul siin on väga turvaline, ekskursiooniprogramm põnev ja kohalikud on äärmiselt sõbralikud.»

Goa seevastu on Ibrahimi sõnul kohalikul turul juba tuntud sihtkoht ja nõudlus selle järele on olemas. «Erinevalt eelnevalt tehtu puhul on meie Goa pakettide eeliseks nominaalne puhkuseaeg, 10-11-päevased reisipaketid.»

Ühe uue põneva projektina on käivitatud Top a la carte, mis suuresti sarnaneb juba ammu UKs tehtule, kuid Eestis on see veel päris uus reisimisvõimalus.

Top a la carte on suunatud just neile reisijatele, kes soovivad ise oma reisi planeerida ja selle vastavalt kokku panna, valides sobivad lennukuupäevad, majutuse, soovi korral transfeeri jms.

«Top a la carte'i võimalused reisi kokkupanekul on lõpmatud, sest inimene võib näiteks veeta kolm ööd Kemeris, neli ööd Alanyas, vahetada iga kahe päeva tagant hotelli, kombineerida erinevaid reisikuupäevi jne.»

Ibrahimi kinnitusel usub ta siiralt, et eelmainitud projekt toob Top Tours'i juurde uusi kliente, eelkõige just nende reisijate näol, kes eelistavad ise planeerimist juba valmistehtud reisipakettidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles