Go Adventure: see on teadlikult planeeritud laim

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Reisifirma Go Adventure omanik Oksana Golovina sõnul soovib lepingute lõpetamise ja laimamisega osa reisikorraldajaid neile lihtsalt kaikaid kodarasse loopida, sest tugevat konkurenti on alati kardetud.

Golovina sõnul on selle taga, et neli reisifirmat on otsustanud nendega lepingud lõpetada, lihtsalt teadlikult planeeritud ja algatatud «sõda» teatud inimeste poolt. «Neid nimesid ma muidugi nimetama ei hakka,» lisas Golovina.


«On tekkinud arusaam, et me hakkame reisikorraldajaks, mistõttu peetakse meid tugevaks konkurendiks. Seepärast otsitakse põhjuseid, mis pole juriidiliselt õigustatud, et meiega lepinguid lõpetada,» ütles Golovina ja lisas, et kogu segadusega tegelevad nende juristid.

Golovina sõnul soovivad nad Tez Touriga koostööd kindlasti jätkata ja vaatavad ka seda, mis saab Novatoursiga koostöö jätkamisest. «Teziga koostöö jätkamine on meile väga oluline.»

Estouri ja Top Toursiga lõpetati Golovina sõnul koostöö juba möödunud aasta septembris. «Estour on madala hinna ja kehva kvaliteediga, mitõttu me ei saa oma klientidele sellist teenust edasi müüa,» lisas Golovina.

Golovina sõnul on turismisektoris keerulised ja pingelised ajad, sest konkurente üritatakse järjest rohkem mustata. «Meil on palju kliente ja oleme kiirelt kasvanud, mistõttu nähakse meis ohtu. Seda enam, et liitusime hiljuti Vene-Türgi turismi-holding'uga, mille puhul on tegemist suure grupiga ja loomulikult võib selline info teisi häirida,» arvas Golovina teadvat laimu põhjust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles