Suveajale üleminekuga muutus Finnairi lennugraafik

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennuk.
Finnairi lennuk. Foto: Peeter Langovits.

Eile, 28. märtsist läks Finnair üle oma suvisele lennugraafikule - reisimise tipphooajaks suureneb lendude arv Aasia sihtkohtadesse ning alustab suvine uus lennuliin Firenzesse.


«Eelmiste aastate kogemused näitavad, et suvehooajal elavneb Aasia turistide huvi Euroopa linnade vastu,» ütles Finnairi Baltimaade müügidirektor Jan-Michael Nigmann.

«Lisaks on järjest suurenev lendude arv Aasia liinidel toonud Finnairile Euroopa ja Jaapani vaheliste lendude vedajate hulgas teise koha,» lisas Nigmann.

Alates juunikuust hakkab Finnair lendama Helsingi ja Tokyo ning Osaka vahel iga päev. Suureneb ka lendude arv Sŏuli lennuliinile, kus senise kolme lennu asemel stardib Finnair sihtkohtadesse viis korda nädalas.

Koostöös Itaalia lennufirma Meridianaga hakkab Finnair teostama kahel korral nädalas lende Toscana maakonnas asuvasse Firenzesse. Käesolevast aprillist ja maist alustavad vaid suvehooajaks avatud lennuliinid Euroopa linnadesse nagu Kraków, Veneetsia, Ljubljana ja Bergen. Puhkusehooajaks avab Finnair ka lennuliini Kanadasse. Lennud Torontosse väljuvad sel suvel viiel korral nädalas. Lisaks Torontole pakub Finnair koostöös oma partneritega lende ka Montreali, Halifaxi ja Calgarysse.

Suveks on lisatud neli ekstra lendu ka Manchesteri liinile. Ühe lennu võrra tihedam on graafik Poola pealinna Varssavisse ning Prantsuse kuurortlinna Nice'i. Eestlaste seas populaarsesse sihtkohta New Yorki saab nüüd lennata igal nädalapäeval, kuhu Finnair pakub Eestist kõige kiiremat ühendust ajaga 10 tundi ja 10 minutit.

Lennud Helsingist Hongkongi väljuvad uue graafiku alusel öösel, mis võimaldab mugavamat ümberistumist Lõuna-Hiina reisivatele klientidele. Koostöös partneritega on võimalik lennata kuni Austraaliani välja.

Finnair pakub tööpäeviti ja pühapäeviti Tallinna ja Helsingi vahel regulaarlende kuni kuuel korral päevas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles