Air Baltic paneb käima Tallinna-Stockholmi lennuliini

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air Balticu lennuk..
Air Balticu lennuk.. Foto: Toomas Huik.

Läti riiklik lennufirma Air Baltic avab suvel Baltikumi ja Rootsi vahel kolm uut lennuliini, Riiast hakkab saama Visby'sse ja Luleasse, Tallinnast aga Stockholmi.

1. juunil avab Läti riiklik lennufirma Air Baltic uue liini, et ühendada Eesti pealinn Tallinn ning Rootsi pealinn Stockholm, vahendas ettevõtte pressiteade.

Air Balticu kommertsdirektori Tero Taskila sõnul külastab Eestit aastas üle 3 miljoni Skandinaavia turisti.

«Me nägime selgelt, et need turud on tähelepanuta jäänud ja vajavad rohkem otseühendusi Eestiga. Tallinna-Stockholmi liini avamisega teeb Air Baltic strateegilise sammu. Air Baltic pakub seitset otselendu Tallinnast, seitse korda päevas toimuvaid lende Riiga ja sealtkaudu 77 sihtkohta nii Euroopas, SRÜ riikides kui Lähis-Idas,» sõnas Taskila.

Suvehooajal avab Air Baltic liinid Riia ning Rootsi linnade Visby ja Lulea vahel, et pakkuda läbi oma Riia sõlmjaama ühendusi lennufirma sihtkohtadega Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜs ning Lähis-Idas.

«Pärast tulusat 2009. aastat jätkame me Air Balticu sõlmjaama kindlustamist Riias, lisades kaks uut sihtkohta Rootsis. Esimest korda ajaloo jooksul saavad Visby ja Lulea ühenduse Riiaga,» lisas Taskila. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles