Tartu suvemess avardab reisimisvõimalusi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunamaine liivarand.
Lõunamaine liivarand. Foto: Erhan Guner / Scanpix

Reisikorraldajate kevad-suvise hooaja eripakkumised, näiteid Aasiamaade köögist ja vene vastlakombed. Sellest ja paljust muustki saab osa Tartu Näituste messikeskuses peetaval vabaajamessil Suvi 2010.


Näitustehall korraldab vabaajamessi juba seitsmendat korda, kuid esmakordselt on kavas Lõuna-Eesti suurim reislaat, vahendas messikeskuse pressiesindaja Vambola Paavo.



Eesti ühel suurimal reisikorraldajal TopToursil on taskukohaste pakettreiside kõrval külastajatele varuks mitmeid kulinaarseid üllatusi, mis kätkevad endas Idamaade köögi salapäraseid hõrgutisi.



Mullu Tartust lendudega alustanud Estonian Air näeb Lõuna-Eestis turgu ja potentsiaali. Suvemessil pakub lennufirma kampaaniahinnaga pileteid nii Tartust kui Tallinnast algavatele lendudele ning tutvustab uusi suviseid sihtkohti: Ateenat ja Nizzat.



Laevafirma Tallink toob regiooni eripära arvestades Tartusse mitmeid pakkumisi Riiast algavatele kruiisidele.



Põhja-Läti jõgedele spetsialiseerunud jõematkade korraldaja Livonia Matkad on abiks neile, kel soov avastada Lätimaa jõgesid ja uudistada teekonnale jäävaid unikaalseid liivakivipaljandeid ning randu.



Vürtsi ja särtsu lisavad kolme päeva kultuuriprogrammis mitmed Tartu linna rahvatantsukollektiivid. Teiste seas tutvustavad Annelinna gümnaasiumi noored läbi tantsu vene vastlakombeid ja flamenkotantsu nippe.



Koostöös Tartu Ülikooli kliinikumi lastefondiga toimub Tartu turismimessil heategevuslik oksjon. Selle sissetulek läheb kõige väiksematele abivajajatele.



Mess leiab Tartu Näituste A-messihallis aset kevadise pööripäeva lävel, 19.-21. märtsini. Samal ajal kogunevad messikeskuse C-hallis motohuvilised messile Motoexotika.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles