Lennureisija pani 10 000 eurot võitnud lotopileti nahka

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odavlennufirma Ryanair reisilennuk.
Odavlennufirma Ryanair reisilennuk. Foto: SCANPIX
Lennufirma Ryanair teatas, et pardal müüdava kraapimisloteriiga üleeile 10 000 eurot võitnud mees sõi oma pileti ära, mistõttu võidusumma annetatakse heategevuseks.

Suure summa võitnud reisijat pahandas see, et talle võitu kohe lennu ajal välja ei makstud ning oma tunnete väljendamiseks sõi mees võidupileti ära, teatab Ryanair oma kodulehel.

Reisija arvates oleks pardameeskond pidanud talle võidu otsekohe sularahas välja maksma, kuid loto reeglid näevad ette, et nii suuri võidusummasid väljastab vaid loteriid korraldav firma Brand Force, mitte Ryanair.

Ligi 156 000 krooni suuruse võidu toonud pilet osteti Poolast Inglismaale suundunud lennul.

Ryanair ja Brand Force otsustasid võidusumma heategevuseks annetada ning seda, millisele organisatsioonile raha läheb, otsustavad firma kliendid, kes saavad Ryanairi kodulehel hääletada.

Võimalik on valida viharavi, söömishäirete, kasiinosõltlaste, käitumishäiretega laste või vaimse tervise probleemidega tegelevate heategevusorganisatsioonide vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles