Kliente petnud reisifirma ähvardas «Võsareporterit» kohtuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Kanal 2

Seekordne «Võsareporter» paljastas reisifirma, mis tõmbas klientidel naha üle kõrvade.

Loo avaldamine kulges üle kivide ja kändude, kuna Digistar Group OÜ (reisima.net) üritas selle avaldamist takistada kohtu ähvardusel. «Võsareporterit» ei hirmuta aga kohtukulligagi!

Peeter Võsa läks turismimessile firma esindajatega kohtuma koos Võrust pärit hulga inimestega, kes Taisse reisida lootsid. Kokku kanti reisifirmale üle 70 000 krooni, kuid varsti selgus, et sellise numbriga lendu ei toimugi ja hotellibroneering on tühistatud.

Loomulikult tahtsid pettasaanud raha tagasi. Kümnete nõudmiste peale oli lausa seitse korda lubatud, et raha kantakse tagasi.

Firma juhataja Tanel Soa selgitas, et raha makstakse tagasi «vastavalt võimalusele esimesel võimalusel». Hetkel ei olevat lihtsalt firma kontol nii palju raha, et tagasi maksta. Juhataja suutis siiski loetud minutitega niivõrd organiseeruda, et kandis seltskonnale tagasi hotellirahad. Lõpuks oli ta nõus tegema võlakirja, mille alusel hüvitamine peaks toimuma.

Võsa lahkudes kestis mess edasi, kuid juba kaks päeva hiljem teatas koduleht firma maksejõuetusest. Sama reisifirma kohta oli tarbijakaitsesse laekunud 18 kaebust ning sealt tehti ka ettepanek kriminaalmenetluse algatamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles