Tai reisist ilma jäänud ootavad Reisima.netilt ligi 60 000 krooni

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sel esmaspäeval oma maksejõuetust tunnistanud Reisima.net kaubamärki kasutav Digistar Group andis sügisel reisist ilma jäänud võrulastele nädalavahetusel Tallinnas peetud turismimessil lubaduse raha tagasi maksta, kuid seni pole nad seda teinud.


Reisist ilma jäänud Silvia rääkis Õhtulehele, et messil käidi raha tagasisaamiseks ning kaasas oli olnud «Võsareportergi», kuid nii kui reisifirma boksi astuti, lasi kaks inimest kohe jalga.

Kommentaare andma jäänud firma väidetavad juhid Tanel Soa ja Linda Ilmjärv väitsid algul, et neil pole võimalik midagi tagasi maksta, sealsamas messil viibinud tarbijakaitsjate sekkumise järel leiti osa rahast aga tunni ajaga: kuueliikmelisel grupil õnnestus tagasi saada hotelliraha ehk 2000 krooni inimese kohta.

Silvia sõnul suutis reisist ilma jäänud seltskond ülejäänud 58 000 krooni kohta Reisima.netilt ka võlakirja välja pressida, kus maksetähtaeg on 22. veebruar, kuid kuigi firma lubas raha juba sel esmaspäeval ära maksta, pole seda seni tehtud.

Sõpradega Taisse sõita plaaninud Silvia on Reisima.netiga juba 9. märtsil algama pidanud reisi pärast 3,5 kuud vägikaigast vedanud; eilseks oli sama firma kohta tarbijakaitse kogunud juba 17 kaebust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles