Tegevuse lõpetav reisifirma käis end Tourestil reklaamimas

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismimess Tourest.
Turismimess Tourest. Foto: Peeter Langovits

Eile teatas reisidega kaupleva veebilehe Reisima.net taga seisev firma Digistar Group tarbijakaitsele, et lõpetab tegevuse, kuid vaid päev varem reklaamis ettevõte end turismimessil Tourest.

Reisima.net veebilehel seisis veel täna ennelõunalgi kiri, et läksime Tourestile ning sinna tasuks tulla reisisõbralgi, sest pakkumisele tulevad üliodavad reisipaketid ja lennupiletid.

Touresti korraldanud turismifirmade liidu juht Kersi Kont kinnitas, et Reisima.net oli messi eksponentide seas. «Nad maksid oma raha ära ja olid kolm päeva kohal,» ütles Kont.

Tourest kestis läinud reedest pühapäeva pärastlõunani. Esmaspäevaks oli aga reisifirma langetanud otsuse, et lõpetab tegevuse ja teavitas sellest ka tarbijakaitseametit. Viimane asus täna koguma nõudeid nendelt firma klientidelt, kes on reisi eest maksnud, kuid puhkusest ilma jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles