Touresti külastajad panustavad pigem soojamaareisidele

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Touresti külastajad sõidavad meelsamini puhkama päikese alla.
Touresti külastajad sõidavad meelsamini puhkama päikese alla. Foto: Mihkel Maripuu

Turismimessi esimesel päeval külastanud inimeste sõnul otsisid nemad endale soodsa hinnaga soojamaareise, et puhata talvest ja külmast.

«Meie tahaksime Taisse sõita, kuid reisi siit ilmselt ei osta,» rääkisid Ille-Mai Eljaste ja Kaido Tiisker, kes külatasid Touresti esmakordselt.


Kuna planeeritava reisi jaoks käib veel hoogne raha kogumine, tulidki Eljaste ja Tiisker enda sõnutsi messile pigem uudistama ja vaatama, mida üldse pakutakse.


Pere noorimate liikmetega messi külastama tulnud Kärt Käärst, kellel oli kaasas seitsmekuune poeg Revo ja Triin Kunsing, kellel oli kaasas kuuekuune poeg Kaarel, väisasid messi aga sooviga peredega reisile minna.


«Praegu valime veel, kas sõita Iisraeli, Egiptusesse või Kreekasse,» ütles Käärst ja lisas, et süda kutsub pigem Iisraeli, kuid otsustavaks saab kindlasti see, kus on parimad võimalused puhata koos pere väiksemate liikmetega.


Käärst külastas Touresti samuti esmakordselt ja jäi enda sõnul väljapanekute ja hinnatasemega rahule.


Meie tulime siia õnne otsima ja mingisugust kindlat sihtkohta või eesmärki siit reisiga lahkuda endale seadnud pole, ütlesid kui ühest suut neli noort neidu.


Seltskonna ühe liikme, Regina Kolessovi sõnul tuli tema messile uudistama kolmandat aastat järjest. «Pole jõudnud veel kõigi pakkumistega tutvuda aga häid pakkumisi leiab siit kindlasti,» sõnas Kolessov ja lisas, et sajakroonine bussipilet Tallinnast Riiga on üks parimaid pakkumisi, mis seni silma on jäänud. «Selle raha eest ei saa ju tavahinnaga piletit Tartussegi,» lisas Kreete Randpalu.


«Meie pole siit kordagi ühtegi reisi ostnud, võtame ainult katalooge ja tutvume pakkumistega kodus,» ütles messile oma abikaasaga tulnud Edmund Kiibus.


Vaatame tänavu pigem soojamaareise, ütlesid Edmund ja Maie Kiibus kui ühest suust. Paar külastas messi juba neljandat korda. «Möödunud aastal jäi see meil vahele, kuid enne seda käisime mitu aastat järjest ja tutvusime pakkumistega.»


Kindla ostusooviga Tourestile tulnud Nelly Astel otsis messilt parimat Hispaania reisi pakkumist. «Tulin siia pakkumistega tutvuma ja kui kõik läbi olen vaadanud siis ostan tervele perele reisi ära,» lausus Astel ja lisas, et kui möödunud aastal ostis ta messilt kohe reisi ära, siis tänavu küsib ta kõigilt pakkumise ja otsustab alles siis.


Tänavused pakkumised ei erine Asteli sõnul eriti möödunud aasta omadest.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles