Vanasadamas avati uuenenud B-terminal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene reisija uuenenud B-terminali eskalaatoril.
Esimene reisija uuenenud B-terminali eskalaatoril. Foto: AS Tallinna Sadam

Reisiterminal on nüüd endisest kasutajasõbralikum, ohutum ning oluliselt suurema läbilaskevõimega.


A- ja B-terminal on nüüd omavahel ühendatud, mis teeb liikumise nende vahel lihtsamaks ning pakub endisest mugavamaid ja avaramaid võimalusi saabuvaid reisijaid ootavatele inimestele aja veetmiseks.

Uus paigaldatud eskalaator on eelmisest laiem ja pikem ning lauge langusnurgaga, mis teeb näiteks lapsekärudega reisijate saabumise senisest palju lihtsamaks.

AS Tallinna Sadam juhatuse esimehe Ain Kaljuranna sõnul on sadama eesmärk alati olnud reisijate võimalikult hea teenindamine.

«Omal ajal märksa väiksema reisijatevoo tarbeks ehitatud terminal oli tänaseks juba kitsaks jäänud, eriti reisijate väljumist puudutav osa,» ütles Kaljurand. «Täna avatud renoveeritud terminal parandabki oluliselt ennekõike just reisijate laevalt maha tulemise tingimusi.»

Esimesena uuenenud terminali kasutanud Viking Line`i reisijaid ootas ees paras üllatus, kui neid õhupallide ja puhkpillimuusikaga tervitati.

Renoveerimistööd tegi AS Merko Ehitus, projekti kogumaksumus oli 4,4 miljonit krooni ning ehitustööd kestsid viis kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles