Marina Laikjõe: Travel IN saab hakkama

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Laikjõe.
Marina Laikjõe. Foto: Mihkel Maripuu

Tez Touri tegevjuht ja Travel INi üks omanikke Marina Laikjõe ütles, et ei näe põhjusi, miks kolmeks päevas reisijad lendu ootama pannud turismifirma olukorda lahendada ei suudaks.


Algul oma seotust Travel INiga eitanud Laikjõe tunnistas mõne aja pärast siiski, et on selle üks asutajaid ja 10 protsendiga siiani osanikuks jäänud. Tegelikult kuulub ta äriregistri andmetel ka endiselt ettevõtte juhatusse, ehkki on enda sõnul juba aasta eest esitanud avalduse sealt lahkumiseks.

Laikjõe kinnitas, et kolmepäevase viivituse järele lõpuks täna hommikul Tallinnast Goasse suundunud lennuk on praegu õnnelikult teel ja hakkab varsti maanduma. «Meil hilines ükskord lennuk ka 38 tundi, ikka juhtub,» lausus ta.

Laikjõe sõnul pole keegi pahatahtlikult lendu edasi lükanud ja lubas, et kõik sellega seotud probleemid saavad lahendatud. «Kõik, kes tunnevad, neil on midagi reisifirmalt tagasi saada, seda ka seaduse piires saavad,» sõnas ta ja lisas, et Travel INis on tugev meeskond, kes saab olukorra lahendamisega hakkama.

Kuuldused reiside edasimüüja Travel INi võlgadest Tez Tourile lükkas Laikjõe tagasi. «Me ei osuta teenust klientidele, kes pole ettemaksu sooritanud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles