Goasse reisijad ootavad teist päeva väljalendu

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Reisibüroost Travel IN kahenädalase Goa reisi ostnud inimesed ootavad eile varahommikust saadik Tallinna lennujaamas väljalendu, mida on juba mitu korda edasi lükatud, teine lennukitäis puhkajaid on ootel Indias.


Goasse lendu on mitu korda edasi lükatud ja viimati pidi lennuk väljuma täna kell 14, kuid ei väljunud. Ametlikult on põhjuseks toodud tehnilised põhjused, kuid kinnitamata andmetel on Travel IN Indias hotellidele võlgu jäänud.

Võib arvata, et samal põhjusel keeldus eestlasi teenindamast ka esialgu seda tegema pidanud lennufirma, nii et lennuk tuli välja vahetada.

Ehkki reisifirma paigutas lennureisi ootajad möödunud ööseks Ülemiste hotelli ja söötis neid seal, on põhjust muret tunda. Nimelt on Travel IN tagatisraha kõigest 600 000 krooni, millest ei jätku kindlasti kõigi reisi ostnute võimalike kahjude katmiseks.

Reisijatega koos Tallinna lennujaamas lendu ootav Travel IN esindaja Helen Anvelt põhjendas tekkinud segadust India bürokraatiaga ja selgitas, et lend seisab ühe paberi taga. Nimelt oleks lennukil vaja meeskonnale puhkuse andmiseks sealsel lennuvälja 14 tunniks parkimisluba, mis aga ei taha kuidagi saabuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles