Laevaliiklus Hiiumaa ja mandri vahel võib taas katkeda

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praam Rohuküla sadamas.
Praam Rohuküla sadamas. Foto: Küllike Rooväli

Meretase langeb Väinameres nädalavahetusel kuni 60 cm alla keskmise, mistõttu võib laevaliiklus Hiiumaa ja mandri vahel katkeda.

Portaali ilm.ee hoiatuse kohaselt langeb veetase nädalavahetuseks Väinameres kuni 60 cm alla keskmise. Selle prognoosi täitumisel on laevaliiklus Rohuküla-Heltermaa veeteel häiritud või peatub täielikult, teatab Saaremaa Laevakompanii (SLK).

TTÜ Meresüsteemide instituudi ennustuse kohaselt langeb veetase pühapäeva, 17.01 hommikuks 62cm alla keskmise. SLK palub klientidel oma sõiduplaanide tegemisel arvestada asjaoluga, et liikluses võivad esineda häired ja katkestused.

Prognoosi täitumisel olukorra leevendamiseks on planeeritud teha pühapäeval Triigi-Sõru liinil kaks täiendavat lisaringi, väljumistega Sõrult 11:30 ja 14:30 ning Triigist 13:00 ja 16:00. Graafikujärgsed reisid toimuvad Sõrult 8:15 ja 17:30 ning 9:30 ja 19:00.

Liikluskatkestuse aegsed Rohuküla - Heltermaa liini e-piletid kehtivad Kuivastu-Virtsu ja Triigi-Sõru liinil. Ühe piletiga on võimalik läbida mõlemad liinid. Tavapäraselt kehtivad liiklushäirete aegsed e-piletid liikluse taastumisele järgneval päeval eelisjärjekorrast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles