Laevaliiklus Hiiumaaga käib täna-homme läbi Saaremaa

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laevasõitjad saavad Hiiumaale täna-homme vaid läbi Saaremaa.
Laevasõitjad saavad Hiiumaale täna-homme vaid läbi Saaremaa. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Väinamere Liinide teatel toimub madala veetaseme tõttu laevaliiklus Hiiumaaga täna-homme läbi Saaremaa.

Veetase Väinameres on alates pühapäeva varahommikust olnud kuni 74 sentimeetrit alla keskmise ja Tallinna Tehnikaülikooli Meresüsteemide instituudi ennustuse kohaselt jätkub langus kuni vähemalt teisipäeva õhtuni. Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on tegu erakorraliste veeoludega.

«Viimati oli liiklus Rohuküla-Heltermaa liinil madala veetaseme tõttu katkenud kümme aastat tagasi. Mullu kevadel ja sügisel jäid küll paar reisi madala veetaseme tõttu ära, ent viimast sellist juhtumit, kus liiklus on sel põhjusel katkenud päevadeks, meenutavad meie kaptenid aastast 2000,» rääkis Hiiuväin.

Esmaspäeval ja teisipäeval toimuvad väljumised Sõrult kell 5.30, 8.30, 11.30, 14.30, 17.30 ja 20.30 ning Triigist kell 7.00, 10.00, 13.00, 16.00, 19.00 ja 22.00. Liikluskatkestuse ajal saab Hiiumaale sõita läbi Saaremaa, läbides Saaremaa ja mandri ning Saaremaa ja Hiiumaa vahelised liinid ühe piletiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles