Estonian Air tühistas suure osa lendudest

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Toomas Huik / Postimees

Estonian Air tühistas tehnilise rikke tõttu eile ja täna üheksal liinil kokku 18 lendu.

Lennufirma teatas koduleheküljel, et lennud OV651/652 liinil Tallinn-Vilnius-Tallinn, OV623/624 liinil Tallinn-Peterburi-Tallinn, OV353/354 liinil Tallinn-Vilnius-Tallinn, OV137/138 liinil Tallinn-Oslo-Tallinn ja OV687/688 liinil Tallinn-Stockholm-Tallinn on tühistatud tehnilistel põhjustel. Reisijad toimetatakse sihtkohta teiste lendudega, reisijatele pakutakse hoolitsust vastavalt ooteajale.

Lennud OV175/176 liinil Tallinn-Brüssel-Tallinn ja OV173/174 liinil Tallinn-Amsterdam-Tallinn toimuvad ühe lennukoodi all OV173 liinil Tallinn-Amsterdam-Brüssel-Tallinn. Lend OV473 liinil Tallinn-Amsterdam toimub lennukoodi all OV177 liinil Tallinn-Amsterdam-Brüssel.

Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen kommenteeris Tarbija24-le: «Hetkel on kaks lennukit plaanivälises hoolduses. Estonian Airi tehnikud teevad kõik endast oleneva, et lennukid võimalikult kiirest liinile tagasi saata.»

Eile tühistas lennufirma neljal liinil kaheksa lendu. Eskelineni sõnul oli lendude ärajäämise põhjuseks vajadus täiendavalt testida lennuki tarkvara tööd.

Estonian Air palub jälgida operatiivset infot tänase lennuplaani kohta Estonian Airi kodulehel ja lennujaama monitoridel. Estonian Air palub vabandust reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles