Kanaaridele puhkuse ostnud võrulased jäid pika ninaga

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Viitteist Gran Canarial puhata tahtnud võrulast tabas ebameeldiv üllatus, kui reisifirma neile puhkuse eelõhtul reisi üles ütles.

Võrulaste grupijuht Jana rääkis

Õhtulehele

, et esialgse plaani järgi oleks väljalend Riiast pidanud toimuma üheksanda detsembri varahommikul, kuid nädal enne teatas reisifirma Reisima.net, et lend on tühistatud ja uus lennuaeg on päeval. Päev enne puhkuse algust said võrulased aga teada, et reis jääb hoopis ära, sest uuele lennule polnud piisavalt kohti.

Lennufirma Ryanair kinnitusel väljus esialgne lend Gran Canaria suunas siiski plaanipäraselt. Reisima.net juhataja Tanel Soe ütles selle peale, et tema pole lennu ärajäämisest rääkinudki, vaid hoopis broneeringu tühistamisest, kuid Ryanairi teatel pole ka nende broneerimissüsteemis võrulaste reisist jälgegi.

Tänaseks on Reisima.net võrulaste makstud 72 750 kroonist tagastanud 20 000 krooni, ülejäänu lubas firma tagasi maksta selle nädala jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles