SAS avab neli uut lennuliini

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Saabuval aastal avab lennufirma SAS neli uut liini ning lisab lende kolmele olemasolevale liinile. Uuest aastast saab SASiga lennata Prantsusmaale Lyoni, Leetu Vilniusse, Bardufossi Norras ja Visbysse Rootsis.


Lennud Vilniusse hakkavad toimuma 11. jaanuarist kaks korda päevas läbi Kopenhaageni. Lyoni liin avatakse 6. aprillil ning lennud sihtkohta hakkavad toimuma iga päev, teatas SAS.

Suveperioodil, 6. juunist 5. septembrini saab läbi Stockholmi lennata iga päev Visbysse. Alates 31. maist kuni 29. augustini saab läbi Oslo lennata kuus korda nädalas Bardufossi. Mõlemad hooajalised lennud on planeeritud ka 2011. aasta lennugraafikusse.

Lisaks uutele sihtkohtadele tihendatakse ka olemasolevate liinide graafikut. Alates 1. veebruarist opereeritakse lende Kopenhaagenist Stockholmi ja Oslosse 13 korda päevas.

Aprillist lisatakse üks lend Kopenhaageni - Brüsseli suunale, mis hakkab toimuma viis korda päevas. Kopenhaageni - Bologna liini graafikut täiendatakse kolme korrani päevas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles