Tahad lennates rohkem jalaruumi - maksa

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lufthansa lennuk.
Lufthansa lennuk. Foto: Reuters/ScanPix

Saksa lennufirma Lufthansa plaanib lisatasu eest pakkuda odavamate piletitega reisijatele lisatasu eest mitmeid teenuseid – näiteks rohkem jalaruumi.

Võimalust check-in–i eel endale lisatasu eest istekoht broneerida on kavas hakata pakkuma aasta lõpus, kirjutab portaal Touristik Aktuell. Varem see teenus Lufthansal puudus. Istekoha broneerimise võimalust pakutakse turistiklassi kuue odavama piletiklassiga  reisijatele. Kallimate piletitega reisijatele ja püsiklientidele on see teenus tasuta. Ka on kavas pakkuda lisatasu eest võimalust saada istekohta avariiväljapääsu juurde, kus on rohkem jalaruumi.

Ärireise korraldava firma VDR asejuht Ralph Rettig suhtub lennufirma plaanidesse kriitiliselt. «Premium klassi lennufirma ei peaks kasutama odavlennufirmade võtteid. See mõjub nende brändile halvasti,» leiab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles