Estonian Air tühistas tänase Berliini lennu

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Margus Ansu.

Estonian Air tühistas tehnilistel põhjustel tänase Tallinna-Berliini-Tallinna lennu.

Lend oleks pidanud Tallinnast Berliini väljuma kell 13.35, Berliinist Tallinna oleks pidanud lennuk jõudma õhtul kell 17.40.

Estonian Airi avalike suhete juhi Ilona Eskelineni sõnul suunatakse reisijad sihtkohta teiste, ümberistumisega lendudega, mistõttu võivad reisijad sihtkohta jõuda planeeritust hiljem.

Estonian Airi kaebuste käsitleja Martin Kaerlepa sõnul tühistati lend lennueelse tehnilise kontrolli käigus vasakus mootoris avastatud hüdraulikapumba tõrke tõttu.

Reisi hilinemise tõttu pakutakse Kaerlepa sõnul reisijatele toitlustust, võimaldatakse vajadusel telefonikõnede tegemine ning kui mõni reisija ei soovi asenduslendu kasutada, saab ta pileti eest tasutud raha täies ulatuses tagasi.

Postimees.ee lugeja sõnul said reisijad lennu ärajäämisest teada alles lennujaama registreerimislaua juures, kuid Eskelinen kinnitas, et nii palju, kui õnnestus inimesi kätte saada, püüti nendega ka telefonitsi ühendust võtta veel enne nende lennujaama jõudmist.

Kaerlepp ütles, et lennukit üritatakse parandada, kuid juhul, kui see kiirelt korda ei saa, võib tänases lennugraafikus esineda veel tõrkeid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles