Olümpia: valdav osa aastavahetuse pidulisi tuleb Venemaalt

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpia hotell.
Olümpia hotell. Foto: Liis Treimann

Aastavahetuspidu Reval Hotel Olümpias on välja müüdud, kuid saada on veel mõned majutusega paketid, mis ka peopääset sisaldavad, valdav osa küalisi saabub Venemaalt.



Olümpia turundusjuhi Killu Maidla sõnul saabun enamik külalisi Venemaalt, kuid peole jagub ka kohalikke kliente ja inimesi teistest naaberriikidest.

Sellel aastal on Reval Hotel Olümpias meeleolukas futu-folk stiilis õhtusöök restoranis Senso, mis kulmineerub peoga ööklubis Bonnie&Clyde. Pileti hind koos ajutusega kahele algab 3119 kroonist.

Eraldi pidu toimub Olümpia konverentsi- ja ürituskeskuses ja selle korraldab partnerreisibüroo Venemaalt. Mõistagi on selle programm suunatud just venekeelsele ülastajaskonnale. Pileti hind on 1706 krooni.

Olümpia aastavahetuspeod on Maidla sõnul Vene külastajate seas juba üsna tuntud ja populaarsed, sel aastal võib täheldada majanduslangusele vaatamata nõudluse kasvu. Paljud külalised saabuvad juba päev-paar enne aastavahetust ning jäävad ka jaanuari esimesteks päevadeks, et tutvuda vanalinnaga ja teha jõuluoste.

«Lisaks aastavahetusele ootame ka jaanuari alguses palju külastajaid Venemaalt, kes tulevad siia jõule tähistama ja peredega koolivaheaega veetma,» lisas turundusjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles