Finnair: Eesti lennud toimuvad plaanipäraselt

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi logoga lennukid Helsingi Vantaa lennuväljal.
Finnairi logoga lennukid Helsingi Vantaa lennuväljal. Foto: AFP / Scanpix

Täna lõunast kuni homme kella 10-ni hommikul toimub Helsingi Vantaa lennujaama maapealse teenistujate seas tööseisak, mille tõttu võib esineda tõrkeid ka Finnairi lendude maapealses teeninduses. Praegu teadaolevatel andmetel ükski Tallinn-Helsingi-Tallinn lend ära ei jää.

«Meil on väga kahju, et meie reisijad peavad kannatama maapealsete teenistujate ebaseadusliku ja ootamatu tööseisaku pärast,» ütles Finnairi Baltimaade
müügidirektor Jan-Michael Nigmann. «Vabandame kõigi oma klientide ees seoses võimalike ebamugavuste ja viivitustega. Palume oma reisijatel, kes peavad registreerima end lennule Helsingis, kasutada kuni tööseisaku lõpuni lennule registreerimiseks Helsingi lennujaamas asuvaid iseteeninduskioskeid või registreerimist läbi Finnair kodulehe.»

Seoses Helsingi Vantaa lennujaama maapealsete töötajate tööseisakuga on kuni homme kella 10.00ni häiritud lennule registreerimine kui ka pagasivedu. Finnair on kaasanud abijõude pagasiveo sujuvamaks toimimiseks. Sellegi poolest soovitab Finnair kõigil reisijatel võtta võimalusel kaasa vaid käsipagas, mida annab paigutada lennukisse.

Reisijatele, kes alustavad oma reisi Tallinnast, lennule registreerimisel muudatusi ei esine. Reisijatel, kes alustavad oma lendu Helsingi Vantaa lennujaamast, palub Finnair kasutada lennule registreerimiseks iseteeninduskioskeid või teha seda eelnevalt, läbi Finnair kodulehe või siis tekstisõnumi teel.

Finnair uuendab järjepidevalt informatsiooni seoses toimuvaga oma kodulehel www.finnair.com/info.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles