Tallink saadab Baltic Queeni Silja Europa`t asendama

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki uus kruiisilaev Baltic Queen.
Tallinki uus kruiisilaev Baltic Queen. Foto: Priit Simson

Tavapäraselt Tallinna-Stockholmi liinil teenindav Tallinki uusim reisilaev Baltic Queen suundub alates 26. novembrist Turu-Stockholmi liinile erakorralist remonti vajavat Silja Europat asendama.


Tallinki müügi- ja turundusdirektori Peter Roose sõnul sündis otsus asenduslaeva suunamiseks Turu liinile just seetõttu, et kui Tallinnast pakub ettevõte mitmeid liine ja ka võimalust läbi Soome Stockholmi sõita, siis Turust väljub vaid üks liin, mis ühe laevaga jõuludeeelsel ajal selgelt ülekoormatuks oleks osutunud. Ka näitasid firma andmed, et võrreldes Tallinna-Stockholmi liiniga oli Turu-Stockholmi liinile ostetud mitu korda rohkem pileteid.

Tallinna-Stockholmi liinil jätkab teenindamist reisilaev Victoria I. Seoses ajutise muudatusega võetakse kõigi antud ajavahemikuks Baltic Queeni reisidele pileti ostnutega ettevõtte poolt ühendust ning pakutakse reisiaja või laevaliini vahetamist. Ettevõte on valmis nendeks väljumisteks ostetud piletid ka tagasi ostma.

Baltic Queen teenindab Turu-Stockholmi liinil esialgsete plaanide kohaselt alates 26. novembrist kuni 11. detsembrini. Esimene reis Stockholmist toimub 26. novembril kell 7.10 hommikul ning Turust õhtul kell 20.15. Laev võtab üle Silja Europa graafiku, muudatusena ei toimu sel ajavahemikul vaid Stockholmist väljuvaid ümberistumisega päevakruiise.

Pühapäeval ilmnes reisilaeval Silja Europa roolisüsteemi rike, mille põhjustas purunenud roolipaller ning laev peab suunduma remonti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles