Tallinna-Kuressaare lennugraafik muutub

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi Saab 340.
Estonian Airi Saab 340. Foto: Estonian Air

Alates esmaspäevast, 16. novembrist 2009, muutuvad Tallinna-Kuressaare lennuliinil väljumisajad ning 1. detsembrist lisandub ka kolmapäevane lend.



Hommikused lennud esmaspäeval, teisipäeval, neljapäeval ja reedel väljuvad Tallinnast Kuressaarde kell 7.35 ehk varasemast pool tundi varem, teatas Estonian Air.

Kuressaarest Tallinna hakkab lennuk väljuma kell 8.40, varem väljus lennuk pool tundi hiljem. Muutuvad ka reedeõhtuste lendude ajad. Õhtune lend Tallinnast väljub kell 17.30, tagasi Tallinna väljub lennuk Kuressaarest kell 18.35.

1. detsembrist suurendab Estonian Air koostöös Saare maavalitsusega Tallinna-Kuressaare liinil lendude arvu 9 lennuni nädalas, lisades kolmapäevaõhtuse lennu. Lend Kuressaarde hakkab väljuma kell 18.15 ja tagasi Tallinna kell 19.20.

«Lennugraafiku muudatused töötati välja koostöös Saare maavalitsusega sel eesmärgil, et pakkuda senisest veelgi paremaid võimalusi Tallinna ja Kuressaare vahel lendamiseks,» selgitas Estonian Airi kommertsala asepresidendi kohusetäitja Rauno Parras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles