Unistuste pulmareisi sihtkohad: Jamaica, Maroko ja Las Vegas

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglise reisifirma Sunshine viis läbi küsitluse, milles selgitati välja kümme brittide seas eelistatuimat pulmareisi sihtkohta.

Küsitlusele vastas üle 1800 vastabiellunu, kel paluti nimetada oma unistuste pulmareisi toimumiskoht, vahendab Femalefirst.

Üllataval kombel ei pääsenud esikümnesse legendaarsed romantilised linnad nagu Veneetsia ja Pariis, millele tänapäeval eelistatakse eksootilisemaid sihtkohti.

Riikide ja linnade esikümme nägi välja selline:

10. Maldiivid: väikseim Aasia riik tõmbab puhkajaid ligi tänu oma maalilistele maastikele.

9. Tai: ärksa ööelu ja idülliliste randadega Tai kogub üha enam populaarsust. Turistidel soovitatakse ära käia Smaragd-Buddha templis ja pealinnas Bangkokis osturetkele minna.

8. Egiptus: Sunshine’i reisibüroo nimetab Egiptust riigiks, millel on kõik olemas. Turistidele tunduvad eriti atraktiivsed Punase mere rannad ja sukeldumiskohad ning iidsed vaatamisväärsused.

7. Jaapan: seoses majanduse üldise õitsenguga on Jaapanis ka turism kihama löönud. Puhkajaid võlub tõusva päikese maa huvitava ajaloo ja kuulsa rahvusköögiga.

6. New York: Suureks Õunaks kutsutud linn meelitab šoppamisvõimaluste ja kuulsate vaadetega ning paljud soovivad elu jooksul vähemalt korra selles USA suurimas linnas ära käia.

5. Bulgaaria: suure üllatajana pulmareiside sihtkohtade esikümnesse jõudnud Bulgaaria võlub turiste rikka ajaloo ja kultuuriga, kuid pakub samas ka rannas lõõgastumise võimalusi.

4. Las Vegas: võimalus tappa kaks kärbest ühe hoobiga, minnes ebatraditsioonilisel moel paari ja veetes seejärel Vegases ka mesinädalad.

3. Jamaica: Kariibi meres asuvat saart ehivad ühed maailma kauneimatest randadest, mis on siiani täiesti rikkumatult säilinud.

2. Marrakech (Maroko): ideaalne sihtkoht rikka kultuuri ja kaunite vaadete keskel lõõgastuda soovijatele. Turistidel soovitakse turgudel uidata, kohalikke toite maitsta ja õhtul romantilisele kaamelisõidule minna.

1. Šeišellid: India ookeanis asuv saarestik kangastub vastabiellunute unistustes valgete liivarandade, selge merevee ja elamusi pakkuvate värskete roogadega paigana.

Vaata ka artiklile lisatud pildigaleriid unistuste pulmareisi sihtkohtadest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles