Reisikorraldaja Tez Tour avas e-poe

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro/Scanpix.

Reisikorraldaja Tez Tour avas oma veebilehel puhkusereiside e-poe, millega saab reise valida ja broneerida ööpäevaringselt kõigil nädalapäevadel.



Reisi eest saab tasuda endale sobiva reisibüroo kaudu ning piletid saab ise välja printida, teatas Tez Tours.

Soovi korral saab reisi broneerimisel kõigepealt tasuda 20 protsenti ettemaksu ning mõne päeva jooksul ülejäänu. Lisaks Tez Touri enda kodulehele pääseb e-poodi ka edasimüüjate veebilehtedelt.

Tez Tour Eesti juhataja Marina Laikjõe sõnul toimub reiside valimine üha enam internetis ning klientidel peab olema võimalus teha seal koheselt ka broneering.

Lisaks mugavusele võimaldab e-poes reiside broneerimine saada soodsamaid hindu, kuna võimaldab hea hinnaga reisi koheselt broneerida. «Väga palju on sooduspakkumisi näiteks nädalavahetustel, kuid esmaspäeval, mil reisibürood taas avatud on, võivad need olla ammu välja müüdud,» tõi Laikjõe näiteks.

Laikjõe sõnul on Tez Tour spetsiaalselt nädalavahetusteks välja töötanud soodsate hindadega paketid, mille hinnad kehtivad vaid laupäeviti ja pühapäeviti. Ta lisas, et on loomulik, et reisiotsuseid tehakse ajal, mil pere on koos ning siis peab olema ka reaalne võimalus nende elluviimiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles