Esimesed otselennud Tallinnast Iisraeli müüdi kiirelt välja

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horizon Travel alustab otselendudega Iisraeli.
Horizon Travel alustab otselendudega Iisraeli. Foto: Caro / Scanpix

Eesti reisikorraldaja Horizon Travel alustab täna esmakordselt regulaarsete otselendudega Tallinnast Iisraeli Eilatisse.

Horizon Traveli tegevjuhi Cinzia Siigi sõnul on sihtpunkt osutunud üle ootuste populaarseks ning esimesed lennud müüdi välja juba kuu tagasi. «Peamised Iisraeli lendajad on puhkuseturistid, keda meelitab Punase- ja Surnumere äärne soe kliima, samuti kultuuri- ning religioossete huvidega inimesed,» ütles ta.

«Iisraeli lennates küsitakse tihti ohutuse kohta, kuid riik on ülemaailmselt tuntud puhkepiirkond ja ise suvel maad külastades ei tajunud ma mingeid probleeme. Riigi turismi infrastruktuur on väga kõrgel tasemel, turvaline ja euroopalik,» lisas Siig.

Lend Iisraeli kestab orienteeruvalt neli tundi ja 40 minutit.

Eilat on iidne kuningas Salomoni sadamalinn, mis asub Iisraeli lõunatipus Aqaba lahe rannikul. Eilatit iseloomustab hea kliima ning puhas ja ka talvisel ajal soe Punane meri. Eilatist viivad ekskursioonid Negevi kõrbe, Petra kaljulinna ning Jeruusalemma.

Otselennud Iisraeli Eilatisse toimuvad sel hooajal kuni kümnenda detsembrini ja algavad taas märtsis. Seni on lähima firmana korraldanud Riiast otselende Tel Avivi Air Baltic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles