Turistid pidid Türgi lendu ootama kaheksa tundi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaamas peavad reisijad Antalya lendu ootama esialgsete andmete kohaselt lõunani.
Tallinna lennujaamas peavad reisijad Antalya lendu ootama esialgsete andmete kohaselt lõunani. Foto: Mihkel Maripuu

Lend Antalyasse, Türki, mida grupp turiste ootas Tallinna lennujaamas täna varahommikul kella viiest saadik, väljus kell 13.04.

Lend lükkus edasi FlyLAL Chartersi lennuki tehnilise rikke tõttu ning Tallinna Lennujaama infotöötaja sõnul oli plaanis lennuk asendada, kuid esialgne lennukirike suudeti siiski parandada.


Reisi korraldava firma Novatours turundus- ja suhtekorraldusjuht Olev Riisberg seletas, et vigastada sai lennuki uks - tormituul lükkas lennukitrepi tugevasti vastu lennuki ust - ja lennuki tehniline seisukord ei lubanud väljalendu sooritada.


Postimees.ee lugeja Kristi sõnul oli ootajaile edastatud info äärmiselt napp ja väljumise aega lükati korduvalt edasi. Kell 12.45 hakati inimesi siiski lennukile laskma.


Riisberg kinnitas, et Novatoursi esindaja jagas klientidele lennujaamas informatsiooni ning hoolitses selle eest, et kõik reisijad jõuaksid lennukisse.


«Kõikidele soovijatele nii Tallinnas kui ka Antalyas korraldati toitlustus ja iga reisija sai 180 krooni väärtuses toidukuponge. Vabandame klientide ees tekkinud ebamugavuste pärast ja kinnitame, et Novatours on teinud kõik endast oleneva olukorra leevendamiseks,» seletas Novatoursi esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles