Konkurendile tasuta pileteid lubanud Ryanair murdis sõna

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scanpix Sweden

Hiljuti teatas Ryanair, et annab oma konkurentfirma SAS juhatusele tasuta lennupileteid. Priisõitu nõudnud SAS Group kontserni kommunikatsioonijuht ja esimene asepresident Claus Sonberg pidi aga pettuma, sest temal ilma rahata sõita ei lubatud.

«Kogen täpselt seda sama, mida kõik teised Ryanairi reisijad. Ryanair lubab algul üht, kuid tegelikkus on hoopis midagi muud – ja teps mitte tasuta,» teatas Sonberg pressile.

Ta rääkis, et helistas enne nädalavahetust Ryanairi ja teatas, et soovib ilma rahata sõita, jaatava vastuse asemel palusid Ryanairi töötajad tal hoopis uuel nädalal tagasi helistada. Täna hommikul toimunud telefonivestluse käigus sai Sonberg teada, et peab sõidu eest siiski ise maksma.

Ryanairi müügi- ja turundusjuht Põhjamaades Erik Elmsäter ütles kommentaariks, et Sonberg ei istu otseselt SASi juhatuses ja seega pole tal ka õigust tasuta sõiduks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles