Kriis sunnib rikast reisikaaslast otsima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõeline teraapia algab rannas.
Tõeline teraapia algab rannas. Foto: AFP / Scanpix

Kui kriisiajal sambla seest mustikate nokkimine hingelise või materiaalse rahulolu asemel vaid sõrmed mustaks teeb, võib marjaks ära kuluda hoopis üks hea reis. Kui aega on, kuid reisiteraapiaks raha napib,  jääb üle oma hädakarje kuulutuse kujul internetiavarustesse lahti lasta.

25-aastane venelanna Evelin teab täpselt, mida ta tahab. Kuulutustelehe Soov tutvumisrubriigis ripub üleval tema pildiga kuulutus, mille abil blond naine endale sobiva reisikaaslase loodab leida. Samalaadse kuulutuse on reisile ihkav usin naine püstitanud ka populaarsesse reisifoorumisse trip.ee, seda lausa neljal korral.

Kui tavaliselt otsitakse reisifoorumis kaaslast kas kulude optimeerimiseks või seetõttu, et lähikondsete hulgas piisavalt pööraseid matkaselle ei leidu, siis Evelinil on reisi pikkuse ja mugavuse osas väga konkreetsed nõudmised.

«Tahan olla reisikaaslaseks reisil soojale maale, kui te katate reisikulud minu eest. Reis peab olema 7-14 päeva pikk, 3-5-tärni hotell, poolpansion või parem. Vanus ja sugu ei ole tähtis,» seisab kuulutuses

Potentsiaalne reisikaaslane peaks niisiis katma küll kõik reisiga seotud kulud, kuid boonusena lubab Evelin, et on valmis sõitma igal ajal. 

Kui ikka siinmail tööd ja raha ei jagu ning päikegi oma kiired kõrgemale kokku kerib, on ehk tõepoolest mõttekam soojale maale peitu pageda. Mis võikski masust kurnatud keha ja vaimu paremini elule tagasi tuua kui kuum rannaliiv, kibesoolane vesi ja lõunamaine päike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles