Triigi-Sõru praamiliiklus läks üle sügishooajale

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autod Triigi sadamas praami ootamas.
Autod Triigi sadamas praami ootamas. Foto: Küllike Rooväli / Postimees.

Triigi-Sõru liini laevaliiklus läks eilsest üle sügisesele sõidugraafikule ning alates 31. augustist talvegraafikule.


«Sügishooajal toimub kummalgi suunal kaks reisi päevas ning laev väljub Sõrust iga päev kell 8.15 ja 17.30 ning Triigist kell 9.30 ja 19.00,» teatas OÜ Väinamere Liinid teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Talvise sõidugraafiku kohaselt toimuvad reisid viiel päeval nädalas: esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti, laupäeviti ja pühapäeviti. Hommikune väljumine toimub jätkuvalt Sõrust kell 8.15 ja Triigist kell 9.30 ning õhtune Sõrust kell 17.30 ja Triigist kell 19.00.

Reedeti toimub õhtune väljumine Sõrult kell 14.00 ja Triigist kell 15.30 ning pühapäeval toimub mõlemal suunal ainult õhtune reis väljumisega Sõrult kell 17.30 ning Triigist kell 19.00.

«Tipphooajal 15. juunist 16. augustini toimus Triigi-Sõru liinil mõlemal suunal iga päev neli reisi, teenindades sellel ajavahemikul mõlemal suunal kokku 20 100 reisijat ja 7500 sõidukit, sealhulgas pea 1000 jalgratast, mis näitab liini erilist populaarsust jalgrattaturistide hulgas,» sõnas Hiiuväin.

Saaremaa ja Hiiumaa vahelist liini teenindab parvlaev Kõrgelaid, mis mahutab umbes 30 sõiduautot.

OÜ Väinamere Liinid korraldab parvlaevaühendust liinidel Kuivastu-Virtsu, Heltermaa-Rohuküla ja Triigi-Sõru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles