Pildid: milline on maailma parim hotell?

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Safarihotell Bushmans Kloof asub Kaplinnast kolmetunnise autosõidu kaugusel.
Safarihotell Bushmans Kloof asub Kaplinnast kolmetunnise autosõidu kaugusel. Foto: Bushmans Kloof

Tuntud USA reisiajakiri Travel+Leisure kroonis 14. korda maailma paremad sihtkohad ja majutusasutused. Hotellide kategoorias sai suurima tunnustuse Lõuna-Aafrikas asuv safarihotell Bushmans Kloof.

Travel+Leisure`i valiku tulemused avalikustati 10. juulil USA telekanali NBC eetris, kus nimetati Bushmans Kloofi tugevustena metsikut loodust ja häid hindu – kõige odavam tuba maksab ligi 3600 krooni. Ajakirja toimetaja hinnangul pole see safarihotelli eest sugugi palju arvestades, et kõik on hinna sees.

Bushmans Kloofi territoorium laiub 7500-l hektaril, külastajate käsutuses on luksustoad ja privaatvilla ning neli bassein.

Aja sisutsamiseks pakub hotell võimalust uurida lähistel asuvaid koopamaalinguid, teha väljasõit loodusesse, ratta-, kanuu- ja jalgsimatkasid. Tegeleda saab ka kalastamise ja vibulaskmisega.

Lõõgastumiseks on olemas spaa nii siseruumides kui ka väljas värskes õhus.

Paremate väljaselgitamiseks palus Travel+Leisure selle aasta alguses oma lugejatel täita küsitluslehed, kus tuli hinnata nii hotelli asukohta, pakutavat toitu, teenindust kui ka numbritube ja muid ruume.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles