Madonna kontserdiööl on hotellihinnad laes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna kontserdi järgsel ööl on Tallinna kõik hotellid pilgeni täis. Pildil Olümpia hotell.
Madonna kontserdi järgsel ööl on Tallinna kõik hotellid pilgeni täis. Pildil Olümpia hotell. Foto: Toomas Huik

Madonna kontserdile järgnevaks ööks leidus eile vabu tube vaid neljas Tallinna hotellis, kuhu pakutavate tubade hind oli pilvedes - kuni kuus korda kallim kui Helsingis.

Pilk hotellireserveerimisportaali booking.com näitab, et 4. augusti ööl pole Tallinnast 100 kilomeetri raadiuses peaaegu üheski Eesti hotellis vaba tuba ja viimaste kohtade eest küsitakse hingehinda, kirjutab Õhtuleht.

Üleeile pakkusid Tallinnas tuba kahele üheks ööks koos hommikusöögiga veel vaid Reval Hotell Olümpia (4678 krooni), Viru tänaval Baltic Hotel Vana Viru (4615), Toompuiesteele jääv Hotell von Stackelberg (6180) ning Scandic Hotell Palace Vabaduse väljakul (5570).

Seevastu 5. augusti ööks leiab ööbimisvõimaluse juba enamikust Tallinna hotellidest ja mitu korda odavamalt.

Olümpia hotelli nimetuks jääda soovinud töötaja sõnul oleneb hind alati maja täituvusest ja selline poliitika on hotellil juba aastaid, kelle sõnul on kõrge hinna põhjus tõepoolest Tallinnas toimuv Madonna kontsert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles