Varssavisse lennates saab nüüd tasuta mineraalvett ja šokolaadivahvlit

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LOT Polish Airlinesi lennuk Boeing 787.
LOT Polish Airlinesi lennuk Boeing 787. Foto: AFP / Scanpix

Alates 1. augustist 2013 on lennufirmal LOT Polish Airlines uus pardateeninduskontseptsioon, mis tähendab, et Tallinna-Varssavi liinil pakutakse tasuta mineraalvett ja šokolaadivahvlit.

Uue kontseptsiooni kohaselt pakutakse Tallinn-Varssavi ja teistel Euroopa-sisestel liinidel tasuta mineraalvett ja šokolaadivahvlit, teatab reisiettevõtte CWT Eesti esindus. Osta on võimalik kohvi, teed, võileibu, maiustusi ja snäkke, alkohoolseid ja mittealkohoolseid jooke. Pikematel Euroopa-sisestel lendudel lisanduvad pardamenüü valikusse ka salatid ning veelgi pikematel soojad söögid.

Suureneb ka toiduvalik – pakutakse võileibu, salateid, wrappe ja pizzat. Laieneb ka jookide valik ning pardal on nüüdsest võimalik juua Starbucksi, s.h. kofeiinivaba kohvi. Air Kiosk tootenime all pakutakse uusi teenuseid: Taxi&Fly, Limo Service, Meet and Greet ning toidu ettetellimise võimalust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles