Jacksoni kontserdile pileti ostnud ei jää reisist ilma

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson 2002. aastal esinemas
Michael Jackson 2002. aastal esinemas Foto: TIMOTHY A. CLARY/AFP

Reisibüroo Wris teatas oma kodulehe vahendusel, et Michael Jacksoni kontserti sisaldavad reisipaketid kehtivad vaatamata staari ootamatule surmale jätkuvalt Londonisse reisimiseks ning kontserdipileti maksumuse hüvitab Wris seejuures täies mahus.


Wris juhatuse liikme Krista Esta sõnul võetakse kõigi kontsertreisi ostnutega esimesel võimalusel ühendust ning informeeritakse neid olukorrast ja valikuvõimalustest.

«Anname endast parima, et muuta reis Londonisse kurva sündmuse tõttu kontserdi ärajäämisest hoolimata siiski võimalikult meeldivaks. Meie reisikonsultandid aitavad sobivate alternatiivsete tegevuste ja meelelahutussündmuste leidmisel ja planeerimisel,» ütles Esta.

Reedel alustas Wris läbirääkimisi lennupartnerite ning kindlustusfirmadega, leidmaks võimalust hüvitada reisijatele nende soovi korral reisipaketi kogumaksumus. «Läbirääkimiste tulemustest informeerime ka oma reisijaid, pakkumaks lisalahendusi neile, kes siiski soovivad reisi ära jätta,» lisas Esta.

Eile ütles Wrisi ostujuht Külliki Malken Tarbija24.ee’le, et ükski kindlustus ei kata kontserdi ärajäämist ja inimesed, kes ilma kontserdita reisile ei soovi minna, võivad oma lennupiletite eest tasutud rahast ilma jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles