Hiiumaa praam väljub lastelaagri tõttu pool tundi hiljem

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaeva ootejärjekord.
Parvlaeva ootejärjekord. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Väinamere Liinide teatel lükkub kolmapäeval, 14. augustil kell 22.00 väljumine Rohukülast kuni 30 minutit hilisemaks, et laev saaks ära oodata mandrilt tuleva bussi Hiiumaa jalgpallilastega.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul väljub kolmapäevane viimane reis mandrilt Hiiumaa suunas vahemikus kell 22.00–22.30. «Palume reisijatel kindluse mõttes tulla sadamasse õigeks väljumisajaks, sest kohe, kui jalgpallilapsed on laevas, läheb sõiduks,» lausus Hiiuväin.

Kolmapäevase viimase reisi palus edasi lükata Kärdla linnavalitsus. Hiiumaa jalgpallinoored osalevad sel nädalal Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi suvelaagrites, mille ühe osana sõidavad noored kolmapäeval Tallinna, kus peavad omavahel erinevaid võistlusi, osalevad staadionilaulupeol ja toetavad ühiselt Eesti koondist maavõistluses Lätiga. Hiiumaalt tuleb 44 last ja 4 treenerit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles