Õiendus seoses Sebe pühadeaegse sõidugraafikuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Peeter Langovits.

Tarbija24.ee avaldas 16. juunil vale info Sebe pühadeaegse sõidugraafiku kohta, mis jättis mulje, justkui jääks ajavahemikul 19.-25. juunini ära suurem osa Sebe tavapärastest kaugbussiliinide reisidest. Vabandame AS Sebe ja reisijate ees.



Sebe kommertsliinide direktor Toivo Leht selgitas, et pühade ajal toimuvad kõik igapäevaste kaugbussiliinide reisid ning muudatused puudutavad ainult nädalavahetustel ja ainult tööpäevadel toimuvaid reise.

«Kui mingid pühad ei lange kokku tavapärase nädalavahetusega, siis sõitasoovijate enamiku nõudlust arvestades muudetakse ainult nädalavahetustel ja tööpäevadel käigusolevate reiside liiklust. Seoses võidupüha ja jaanipäevaga on sellistel reisidel muudatusi ka ajavahemikul 19. - 25.juunil - sõitasoovijate jaoks levitatavas infotabelis on kuupäevaliselt ära toodud sellel ajavahemikul AS Sebe konkreetsetel kaugbussiliinidel reiside käigusolek või mittekäigusolek,» selgitas ta.

Igapäevaselt käigusolevate kaugbussiliinide reisid ei ole nimetatud infotabelisse kantud, sest neid muudatused ei puuduta.

AS Sebe teenindab kokku 71 kaugbussiliini, millega tehakse kokku 1320 reisi nädalas. Neist ainult nädalavahetustel (reedel, laupäeval, pühapäeval, esmaspäeval) või ainult tööpäevadel on käigus kokku 28 kaugbussiliini, mida pühadeaegsed muudatused puudutavad.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles