Lugeja reisilugu: ema-isaga Tenerifel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu
Tarbija24.ee avaldab lugeja saadetud reisikirja.

Mõni aasta tagasi käisime veebruaris ema-isaga Tenerifel, jalutasime rannas, vaatasime ringi ja ujusime. Mis mulle aga reisilt meelde jäi, oli tagasisõit.  

Tahtsin lennukis osta Coca Colat, aga ema ja isa ütlesid, et see on liiga kallis. Siis juhtus nii: stjuardess kõndis vahekäigus, lennuk rappus korraks, stjuardess kukkus kõhuli ja mulle lendas sülle tema kärus olnud toit.

Naine palus vabandust ja küsis, kuidas ta saab vahejuhtumi heastada. Veidi aja pärast ilmus ta välja kahe suure šokolaadi, kahe Coca Cola, kummikommide ja krõpsupakiga. Jätkus mulle ja teistelegi.

Aga nüüd Tenerife juurde tagasi. Sõitsime saarel rendiautoga ringi, käisime linnades, rannas ja mägedes. Räägiti, et saarel on hästi palju autovargaid ja nad pidid olema profid. Neile pidi auto ukse lahtimuukimine olema nii lihtne nagu pudeli avamine. Aga õnneks me sellistega kokku ei saanud.

Kohalikud inimesed nimetasid neid, kes läksid veebruaris ujuma, pingviinideks. Aga meie jaoks oli vesi soe - 20 kraadi.

Tenerifel oli ka halbu külgi. Nimelt iga nurga peal suitsetati, isegi laste mänguväljakul ja kella kahe ajal päeval pandi kõik poed tunniks või paariks kinni. Sellest hoolimata oli väga lahe reis ja kogu perele meeldis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles