Mehele ennustas ammu kaotatud rahakoti tagasisaamist õnneküpsis

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees sai kaotatud rahakoti 24 aastat hiljem tagasi.
Mees sai kaotatud rahakoti 24 aastat hiljem tagasi. Foto: SCANPIX

Ameeriklane Burton Maugans kaotas 24 aastat tagasi USAs veesuuskadel sõites oma rahakoti, mille hiljuti üks kodanik sealtsamast ranna lähedusest üles leidis.

«Mul ei oleks olnud mõtet seda siis sealt veest otsima hakata,» märkis 44-aastane Maugans, vahendab news.com.au.

Päevinäinud rahakoti leidis paar nädalat tagasi kohalik Jim Parker, kes abikaasaga mööda Holdeni randa jalutas. Ta leidis kukru umbes 32 kilomeetrit eemalt kohast, kuhu Maugans selle 24 aastat tagasi kaotanud oli.   

Parker leidis rahakotist Maugansi isikuandmed, mille järel ta mehe veebist üles otsis, talle helistas ja rahakoti postiga teele saatis.

Maugans tõi välja huvitava kokkusattumuse. Samal päeval, kui talle Jim helistas, einestas ta Hiina söögikohas, kust sai einega kaasa õnneküpsise. Selle sõnum oli, et «väike rõõmustav pakike jõuab õige pea sinuni».

«Muidu ma ei usu sellistesse asjadesse, kuid selline kokkusattumus on päris huvitav,» lausus Maugans. «Olen väga tänulik Jimile, kes rahakoti mulle tagastas. Arvan, et enamus inimesi oleks ilmselt selle ära visanud, kuna raha seal sees ei olnud,» lisas ta. Rahakotis olid alles õpilas-, raamatukogu- ja pangakaart ning juhiluba.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles