Jaanipühadeks saartele minejaid ootab taas praamijärjekord

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praamijärjekord Kuivastu sadamas
Praamijärjekord Kuivastu sadamas Foto: Peeter Langovits

Jaanipeolisi mandri ja Lääne-Eesti saarte vahet vedavatele praamidele on tänase seisuga juba enamik autokohti broneeritud, Saaremaale ja Hiiumaale reisijad peavad arvestama üldjärjekordadega.


Esmaspäevaks, 22. juuniks on kõik broneeringud täis kell 9- 22 väljuvatel reisidel. Kell 23 väljuval reisil oli täna keskpäevase seisuga broneeritud 45 protsenti autokohtadest, teatas OÜ Väinamere Liinid teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Hiiuväina sõnul väljub esmaspäeval Rohukülast praam graafikujärgselt iga kahe tunni tagant ning alates kell 10.30 väljuvast reisist on kõik ettemärkimisele kuuluvad kohad broneeritud kuni kella 20.30-ni.

Teisipäevaks, 23. juuniks ei saa Rohukülast enam kohti broneerida kell 10.30 väljuvale reisile ning enamik broneeringukohti on täis märgitud ka kell 12.30 ja 14.30 väljuvatel reisidel.

Virtsust väljuvale praamile ei saa enam kohti broneerida kella 10-14 väljuvatele reisidele. Kell 15 väljuval reisil oli tänase seisuga broneeritud 94 protsenti kohtadest.

Tagasi mandrile tulijad peavad Hiiuväina sõnul samuti arvestama üldjärjekordadega. Kolmapäeval 24. juunil toimub peamine liiklus Heltermaalt Rohukülla. Sellel suunal on kõik kohad broneeritud reisidel, mis väljuvad iga kahe tunni tagant kell 10.30-22.30.

Kolmapäeval on Muhust ja Saaremaalt tagasi mandrile sõitvad jaanipidulised ära broneerinud juba kõik broneerimisele kuuluvad kohad.

Kuivastust 25. juunil väljuvatel reisidel on broneeringud täis vaid kell 13, 19 ja 20 väljuvatel reisidel.

«Praamiliiklejad peaksid kindlasti arvestama järjekordade venimisega ja broneeringuteta reisijad võiksid kohal olla mitu tundi varem,» soovitas Hiiuväin.

OÜ Väinamere Liinide praamidel saab broneerida pooled autokohtadest, ülejäänud kohad täituvad üldjärjekorra alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles