Homsest tuleb Estonian Airi check-in´i lauas maksta 10 eurot

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennujaama check-in´i lett.
Lennujaama check-in´i lett. Foto: Cisse Noormets / Postimees

Estonian Air tuletab reisijatele meelde, et alates 1. augustist saavad Eco- ja Light-piletiga reisijad tasuta lennule registreeruda ainult lennufirma kodulehel või lennujaama check-in’i automaadis.

Lennujaama check-in’i lauas maksab Eco- ja Light-piletiga reisijale lennule registreerimine 10 eurot. Lennule registreerimise tasu ei kehti Flex ja Business piletiga reisijatele, SAS EuroBonus hõbe- ja kuldkaardiomanikele olenemata piletist, reisijatele, kelle lend on tühistatud ja asendatud teise lennuga, grupitellimusega reisijatele ja erivajadustega reisijatele (üksi reisivad alaealised, nägemis- või kuulmishäiretega, lisatooli jne vajavad reisijad), kes saavad endiselt check-in’i lauas tasuta registreeruda.

Estonian Airi kodulehel saab check-in’i teha 22 tundi enne plaanipärast väljumist lendudele, mis algavad Amsterdamist, Brüsselist, Kopenhaagenist, Tallinnast, Vilniusest, Oslost, Pariisist, Trondheimist, Stockholmist ja Nizzast.

Check-in’i tasu ei kehti nendes lennujaamades, kus iseteenindus pole hetkel veel võimalik (Moskva, Kiievi ja Peterburi lennujaamas). Transiitreisijad, kes alustavad oma reisi teiste lennufirmade opereeritavatel lendudel ja jätkavad oma reisi samal päeval Estonian Airi teenindataval lennul, saavad lennule registreeruda tasuta lennujaama transiit check-in lauas, transiitkeskuses või väravas.

Reisijad, kellel on check-in Estonian Airi kodulehel tehtud, kuid puudub võimalus pardakaardi väljatrükkimiseks, saavad pardakaardi tasuta välja trükkida lennujaama check-in’i automaadis, küsida seda pagasi äraandmislauast või check-in’i lauast. 

Internetis ja check-in automaadis saab end lennule registreerida nii käsi- kui ka äraantava pagasiga reisija. Äraantav pagas tuleb viia lennujaamas pagasi äraandmislauda väljalennu päeval.

Augustikuu esimestel päevadel on lennujaamas kohal Estonian Airi esindaja, kes reisijaid automaadi kasutamisel juhendab.

Lisaks võtab Estonian Air peatselt kasutusele automaatse lennule registreerimise, mida on võimalik tellida Estonian Airi kodulehelt või reisibüroost. Automaatseks lennule registreerimiseks on vaja piletit ostes sisestada reisija kontaktandmed: e-posti aadress ja mobiiltelefoninumber. Sõltuvalt väljalennu ajast saadetakse reisijale 14–24 tundi enne lendu pardakaardi link. Reisijal pole muud muret, kui pardakaart välja trükkida ja õigeks ajaks lennujaama minna.

Lisainfot lennule registreerimise kohta leiab Estonian Airi kodulehelt www.estonian-air.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles