RMK telkimisalad on puhkajaid pungil täis

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljudele meeldib suvel puhata just telkides.
Paljudele meeldib suvel puhata just telkides. Foto: SCANPIX

Vaba koha leidmine riigimetsa majandamise keskuse (RMK) telkimisaladel Saaremaal nõuab aega, kuna alatasa on kõik paigad telkijate poolt juba hõivatud.

RMK puhkealasid Saaremaal armastavad nii mandriinimesed kui ka kohalikud ise, seetõttu on vabade telkimisalade leidmine muutunud üsna keeruliseks, kirjutab Saarte Hääl. Igal aastal on külastuste arv jäänud umbes 30 000 kuni 40 000 vahele.

RMK Saarte piirkonna külastusjuhi Üllar Sooniku sõnul kasutatakse ka sel aastal puhkealasid aktiivselt, kuid külastusobjektide arvu suurendada siiski ei plaanita. «Pigem suuname peamise rõhuasetuse olemasolevate külastusobjektide kvalitatiivsuse tõusule,» sõnas Üllar Soonik.

Leisi, Meiuste telkimisalale loodust nautima tulnud saarlane Gerli Sepp arvab, et RMK puhkekohti võiks kindlasti rohkem olla. «Käisime Triigis, aga see oli täiesti rahvast täis, siis tulime perega Soela poole vaba kohta otsima,» rääkis Gerli Sepp. Ta hindab RMK puhkealade mugavust, kuna kõik vajalik on käepärast.

Tallinnast tulnud Veiko Sarap on samuti märganud, et puhkealad on tihti täis. «Tulime varakult juba platsi, et endale koht saada. Hommikul olid siin veel ühed venelased, aga nemad lahkusid,» rääkis Sarap. Veiko Sarap tuli perega puhkama Abula telkimisalale Mustjalas. Nad valisid just selle RMK puhkeala, et õhtul saaks päikeseloojangut nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles