Rannas saab mobiiliga jäätist osta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvi ja jäätis on kokku loodud.
Suvi ja jäätis on kokku loodud. Foto: SCANPIX

Premia käivitab koos EMT, Elisa ja TELE2 -ga pilootprojekti, mille käigus saab alates tänasest, 1. juulist tasuda kahes Tallinna rannas oma jäätiseostu eest mobiiltelefoniga.


Lahenduse idee sai alguse sellest, et paljud suvitajad ei kanna randa minnes kaasas sularaha, mis piirab ostuvõimalusi, küll aga on pea kõigil taskus mobiiltelefon. Et tasumine oleks võimalikult lihtne, ei tule selleks alla laadida eraldi rakendust - Premia kioskites piisab mobiiltelefoni olemasolust ja jäätise ostusoovist. Nii ei jää ka kõrvale need kliendid, kellel veel nutitelefon puudub.

Lisaks sellele ei pea olema sõlmitud eraldi m-makse lepingut pangaga, kuna mobiiltelefoniga tasutud summa kajastub järgmise kuu arvel.

Pilootprojektis alustavad 2 Stroomi ranna ning 1 Pikakari ranna Premia jäätisekioskit. Jäätisesõbral pole vaja teha muud, kui vaadata, kas kioskil on m-makset tähistav märgis, valida välja lemmikjäätised ning võtta kaasa mobiiltelefon. Pilootprojekti õnnestumise korral laiendab Premia m-makse võimalust ka teistesse suvistesse müügipunktidesse ja pakub projektis osalemise võimalust ka kõigile klientidele ning edasimüüjatele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles