Eesti turistide lend Rhodoselt hilineb terve päeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täna hommikul Vilniusest Rhodosele väljuma pidanud lend ei ole siiani startinud, seetõttu hilineb ka tagasilend Rhodoselt.

Novatoursi turundus- ja suhtekorraldusjuhi Olev Riisbergi sõnul teatas lennuoperaator SmartLynx Airlines täna hommikul, et Vilnius-Rhodos lend hilineb tehnilistel põhjustel kaks tundi. «Tegutsesime lennufirma edastatud info kohaselt ning Rhodose transfeeride katkestamisel põhjust ei näinud, vastasel juhul oleks olnud hiljem oht, et reisijad oleks lennukist maha jäänud,» ütles Riisberg.

Hetkel on hilinemine veninud mitmetunniseks ja seetõttu hilineb ka tagasilend Rhodoselt Vilniusesse. Lennufirma teatel peaks lennuk Vilniusest Rhodosele startima kell 17. Vilniuse lennujaama kodulehe andmetel peaks lend Rhodoselt tagasi Vilniusesse startima esialgse kellaaja 15:20 asemel kell 20.

Riisbergi sõnul tagatakse kõikidele reisijatele hoolitsus  vastavalt lennunduses kehtivatele reeglitele ning reisijad saavad vajadusel lennujaamast väljuda.

«Vilniuse lennujaamast on helistanud seni meile üks rahulolematu klient, Rhodose lennujaamast pole täna  ühtegi kaebust tulnud,» ütles Riisberg ning lisas, et kliente teavitatakse kohe, kui lennufirmalt uut informatsiooni laekub.

Reisiseltskond ootab teadmatuses

Postimehe toimetusse helistas kella 19 paiku aga üks reisija, kes parasjagu Rhodosel lennujaamas kojusõitu ootab. Mehe sõnul ei ole kõik kaugeltki nii roosiline, kui reisifirma väidab.

Reisiseltskonnaga pole keegi ühendust võtnud ja teadmatus on kõikidel suur. «Ei tea üldse, kuidas me siit minema saame ja seda ka ei tea, kuidas Vilniusest edasi saame.»

«Oleme hommikust saadik siin lennujaamas olnud. Pärast meie rahulolematuid kõnesid Eestisse on jõutud nii kaugele, et kõigile antakse veerand saia, kus vahel väike vorstijupp  ja pudel vett. Üks inimene saab kolm sellist portsu ja lisaks veel ühe šokolaadi,» rääkis mees ja lisas, et lennujaam on olesklemiseks ka äärmiselt ebamugav.

Mees ütles, et reisisaatja lahkus õlgu kehitades lennujaamast juba hommikul kell 10.15. «Juba hommikul oli teada, et Tallinnast väljalennul on lennukil probleeme. Vilniusest see lend kaugemale ei jõudnud, nii et öelda, et see äkitselt juhtus, ei ole õige.»

Mehe sõnul lendas kogu Baltikumist saarele umbes 200 inimest.

Postimehele teadaolevalt on seitse tundi hilinenud ka Tallinnast Türki Antalayasse minev lend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles