Reisisellid kasutavad McDonaldsit ööbimiskohana

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonalds.
McDonalds. Foto: AFP / Scanpix

Sidney linnas kasutavad reisisellid lennujaama terminalis McDonaldsit ööbimiskohana – kiirtoidukohast saab aegamööda «McHostel».

Väljaanne news.com.au kirjutab, et kui Sidney lennujaama terminal suletakse pärast kella 11 õhtul, koguneb suur hulk reisijaid lähedalasuvate hotellide asemel lennujaamas olevasse McDonaldsi kiirtoidurestorani, mis on avatud ööpäev läbi.

Selle nädala alguses magasid McDonaldsis ühel ööl korraga kaheksa inimest. «Ma ei ole kunagi elus McDonaldsis nii mitu tundi aega veetnud,» kommenteeris Anja Heins, kes pidi ootama kella 6ni hommikul, et lennata Austraalia linna Cairnsi.

«Nad lükkasid meid kell 11 õhtul lennujaama terminalist välja ja ütlesid, et tuleksime hommikul tagasi,» lisas ta. Teine kiirtoidukohas ööbima pidanud reisija John Haycock küsis: «Mille pagana pärast ei saa nad ometi terminali öösel avada? Siin ei ole eriti mugav ja on raske uinuda.»

Lennujaama sõnul ei avata terminali öösel turvakaalutlustel ning lennujaam soovitab reisijatel ööbida lähedalasuvates hotellides. «Siin on reisijatele suur valik erinevaid ööbimisvõimalusi igasuguse rahasumma eest,» kommenteeris lennujaama pressiesindaja Tracy Ong. Ööbimise hinnad algavad lähedalasuvates hotellides 109 Austraalia dollarist.

McDonaldsi pressiesindaja Skye Oxenham ütles, et kuigi kiirtoidurestoran teab, et kohta kasutatakse laialdaselt lennujaamas n-ö ooteruumina, on magamine seal keelatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles