Estonian Air vähendab võimalusi teenida preemiapunkte

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Laura Oks / Postimees

Alates 1. juunist 2013 hakkavad SAS EuroBonus kaardiomanikud punkte teenima vaid nendel Estonian Airi regulaarliinidel, mis toimuvad koostöös Star Alliance’i kuuluvate partnerfirmadega.

Juuni alguses jõustuva muudatuse alusel saavad SAS EuroBonus kaardiomanikud punkte teenida Estonian Airi Stockholmi, Kopenhaageni, Oslo, Trondheimi ja Brüsseli liinidel.

«Muudatus on tingitud kulude vähendamise vajadusest, mis on seotud tänavu jaanuaris alustatud ulatusliku rekonstrueerimisprotsessiga ning kõigi meie tegevuste ja kulukohtade üle vaatamisega,» ütles Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras.

Ta lisas: «Muudatuse tulemusel saavutame ühelt poolt ettevõtte jaoks märkimisväärse kokkuhoiu ning teisalt säilib sagedastel reisijatel võimalus boonuspunktide kogumiseks meie peamistel äriliinidel.»

Kõik muud EuroBonuse tingimused, sealhulgas punktide kulutamise tingimused, jäävad endiseks. Koodijagamise korral saab punkte teenida nii Estonian Airi kui ka Star Alliance’i kuuluva partnerfirma lennunumbriga lendudel.

Alates juunist muutub ka lennul teenitavate punktide hulk ning suureneb äriklassi reisijale lubatav pagasimäär Skandinaavia ja Brüsseli liinidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles